Kartofler med smeltet ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Kartofler der både er stegt og kogt er en dejlig vegetarret eller tilbehør til et stykke kød. Tilsæt evt. ekstra chili for mere bid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt flæskesteg eller karbonader

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i store stykker. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartoflerne i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber og bouillon. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom peberfrugter og løg i. Kog retten ved svag varme og under låg i yderligere ca. 7 min. Vend forsigtigt rundt og drys osten over. Kog retten, stadig ved svag varme og under låg, ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Tip

Du kan bruge revet mozzarella uden chili, så får du en mildere et.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag