Kartofler med smeltet ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Kartofler der både er stegt og kogt er en dejlig vegetarret eller tilbehør til et stykke kød. Tilsæt evt. ekstra chili for mere bid.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt flæskesteg eller karbonader

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i store stykker. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartoflerne i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber og bouillon. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom peberfrugter og løg i. Kog retten ved svag varme og under låg i yderligere ca. 7 min. Vend forsigtigt rundt og drys osten over. Kog retten, stadig ved svag varme og under låg, ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Tip

Du kan bruge revet mozzarella uden chili, så får du en mildere et.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: