

Kartofler med smeltet ost
1 timer
Kartofler der både er stegt og kogt er en dejlig vegetarret eller tilbehør til et stykke kød. Tilsæt evt. ekstra chili for mere bid.
Ingredienser
Antal portioner
- 1¼ kg kartofler
- 25 g smør
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- ¼ liter grøntsagsbouillon
- 3 grønne peberfrugter i store tern
- 6 rødløg i både
-
100 g Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
Hertil
- 500 g stegt flæskesteg eller karbonader
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skræl kartoflerne og skær dem i store stykker. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartoflerne i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber og bouillon. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom peberfrugter og løg i. Kog retten ved svag varme og under låg i yderligere ca. 7 min. Vend forsigtigt rundt og drys osten over. Kog retten, stadig ved svag varme og under låg, ca. 4 min. eller til osten er smeltet.
Tip
Du kan bruge revet mozzarella uden chili, så får du en mildere et.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 12710 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 27,8 g
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 35 %
- Fedt: 44 %