Kartofler med smeltet ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Kartofler der både er stegt og kogt er en dejlig vegetarret eller tilbehør til et stykke kød. Tilsæt evt. ekstra chili for mere bid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt flæskesteg eller karbonader

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i store stykker. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartoflerne i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber og bouillon. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Kom peberfrugter og løg i. Kog retten ved svag varme og under låg i yderligere ca. 7 min. Vend forsigtigt rundt og drys osten over. Kog retten, stadig ved svag varme og under låg, ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Tip

Du kan bruge revet mozzarella uden chili, så får du en mildere et.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag