Kertemindetorsk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Torsk på en ny måde? Prøv denne lækre opskrift på kertemindetorsk, med ostindisk karry og løg. Den er simpel og hurtig at lave - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 skiver torsk
  • 75 g koldt smør
  • 3 grofthakkede zittauerløg
  • 1½ tsk ostindisk karry
  • 1½ tsk groft salt

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler eller 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens torskeskiverne for rygblod og hinder, og skyl dem. Dup dem tørre. Skær smørret i tern, og læg halvdelen i bunden af en tykbundet gryde. Fordel halvdelen af løgene over smørret og drys med halvdelen af karryen. Læg herpå torskeskiverne drysset med salt, og som afslutning endnu et lag af smør, løg og karry. Kog retten under låg ved svag varme ca. 20 min.

Tip

I stedet for torskeskiverne kan anvendes 750 g torskefilet skåret i portionsstykker.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: