Kertemindetorsk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Torsk på en ny måde? Prøv denne lækre opskrift på kertemindetorsk, med ostindisk karry og løg. Den er simpel og hurtig at lave - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 skiver torsk
  • 75 g koldt smør
  • 3 grofthakkede zittauerløg
  • 1½ tsk ostindisk karry
  • 1½ tsk groft salt

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler eller 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens torskeskiverne for rygblod og hinder, og skyl dem. Dup dem tørre. Skær smørret i tern, og læg halvdelen i bunden af en tykbundet gryde. Fordel halvdelen af løgene over smørret og drys med halvdelen af karryen. Læg herpå torskeskiverne drysset med salt, og som afslutning endnu et lag af smør, løg og karry. Kog retten under låg ved svag varme ca. 20 min.

Tip

I stedet for torskeskiverne kan anvendes 750 g torskefilet skåret i portionsstykker.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: