Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Den skønneste mysli med alverdens råvarer, med æblemos som binder det sammen. Rart at have på lager til morgenmaden.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g 5-kornsblanding (ca. 2 dl)
  • ½ dl mandler
  • 1 dl hasselnøddekerner
  • 1 dl kokosflager
  • 1 spsk chiafrø
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • 4 dadler
  • 100 g æblemos

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Hak dadlerne i mindre stykker og vend dem heri sammen med æblemos. Fordel blandingen på en plade med bagepapir. Rist myslien midt i ovnen - til det er gylden. Vend i det af og til. Lad den knasende æblemysli køle af på bagepapiret på en bagerist. Server som drys på yoghurt med jordbær og kiwi på toppen.

Ristning

25-30 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Myslien kan holde sig i en lukket emballage i ca. 3 uger.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde: