Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Den skønneste mysli med alverdens råvarer, med æblemos som binder det sammen. Rart at have på lager til morgenmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g 5-kornsblanding (ca. 2 dl)
  • ½ dl mandler
  • 1 dl hasselnøddekerner
  • 1 dl kokosflager
  • 1 spsk chiafrø
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • 4 dadler
  • 100 g æblemos

Hertil

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Hak dadlerne i mindre stykker og vend dem heri sammen med æblemos. Fordel blandingen på en plade med bagepapir. Rist myslien midt i ovnen - til det er gylden. Vend i det af og til. Lad den knasende æblemysli køle af på bagepapiret på en bagerist. Server som drys på yoghurt med jordbær og kiwi på toppen.

Ristning

25-30 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Myslien kan holde sig i en lukket emballage i ca. 3 uger.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag