Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler - Opskrifter - Arla

Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Den skønneste mysli med alverdens råvarer, med æblemos som binder det sammen. Rart at have på lager til morgenmaden.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g 5-kornsblanding (ca. 2 dl)
  • ½ dl mandler
  • 1 dl hasselnøddekerner
  • 1 dl kokosflager
  • 1 spsk chiafrø
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • 4 dadler
  • 100 g æblemos

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Hak dadlerne i mindre stykker og vend dem heri sammen med æblemos. Fordel blandingen på en plade med bagepapir. Rist myslien midt i ovnen - til det er gylden. Vend i det af og til. Lad den knasende æblemysli køle af på bagepapiret på en bagerist. Server som drys på yoghurt med jordbær og kiwi på toppen.

Ristning

25-30 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Myslien kan holde sig i en lukket emballage i ca. 3 uger.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: