Kokosæg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Er du til bountybar og kokos - så må du ikke snyde dig selv for disse kokosæg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

25 stk.

Antal portioner

Kokosfyld

  • 125 g kokosmel (ca. 3½ dl)
  • 100 g flormelis (ca. 2 dl)
  • 50 g blødt smør
  • 2 spsk Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1 spsk mørk rom

Overtræk

  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 spsk kokosmel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kokosfyld

Rør kokosmel, sukker, smør og fløde sammen i en tykbundet gryde. Varm blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt rom og smag til. Form med 2 teskeer ca. 25 kokosæg og læg dem på en bakke med bagepapir. Stil "æggene" tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Overtræk

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Læg et kokosæg på en gaffel og vend hurtigt "ægget" i chokoladen. Stil det overtrukne kokosæg tilbage på bakken og drys med lidt kokosmel. Overtræk og pynt resten. Lad kokosæggene stå på køkkenbordet til chokoladen er stivnet og stil dem derefter tildækket i køleskabet.

Tips

Rom kan udelades eller erstattes af 1½ tsk fintrevet appelsinskal. Kokosæggene kan stå tildækket i køleskabet i 4-5 døgn.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 61 %
  • Alkohol: 1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag