Kokosparfait med mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

Myntens friskhed giver en rigtig god kontrast til kokosparfaitens sødme.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske mynteblade

Tilbehør

  • 200 g honningmelon i mindre stykker
  • 200 g blommer i halve
  • friskpresset limesaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmelet på en tør varm pande til det bliver brunt. Rør æggeblommer, sukker, mynte og kokosmælk sammen. Pisk fløden. Bland fløde og kokosmel i æggemassen. Hæld det i en aflang form og dæk formen til med husholdningsfilm. Frys isen i mindst 4 timer. Tag kokosparfaiten ud og lad den stå i køleskabet ca. ½ time før servering. Vend parfaiten ud på et skærebrædt. Skær den i skiver og skær bagefter parfaiten diagonalt igennem. Server og anret med frugt dryppet med limesaft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 74 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Sauternes, Frankrig

Til denne lækre eksotiske parfait vil en hvid dessertvin fra Bordeaux være lækker, fx en sauternes eller monbasillac Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad