Kokosvafler med lime

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Asiatisk inspirerede dessertvafler med topping af hytteost rørt op med små stykker pærer og vanilje.

Ingredienser

Antal portioner

Hytteost med æble, pære og vanilje

  • 100 g smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 4½ dl mælk
  • 1 æg
  • 2 spsk friskpresset limesaft

Pynt

  • kokosmel
  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Hytteost med æble, pære og vanilje

Rør hytteost sammen med de øvrige ingredienser og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend rundt i blandingen og smag til.

Lad smørret smelte og lad det køle let af. Bland mel, bagepulver, kokos, sukker og limeskal sammen. Pisk mælken i melblandingen sammen med æg, smør og limesaft.

Lad vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med lidt smør den første gang. Kom dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min. - eller til den er gylden. Bag resten af vaflerne. Server dem lune sammen med hytteostblandingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: