Kokosvafler med lime

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Asiatisk inspirerede dessertvafler med topping af hytteost rørt op med små stykker pærer og vanilje.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Hytteost med æble, pære og vanilje

  • 100 g smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 4½ dl mælk
  • 1 æg
  • 2 spsk friskpresset limesaft

Pynt

  • kokosmel
  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Hytteost med æble, pære og vanilje

Rør hytteost sammen med de øvrige ingredienser og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend rundt i blandingen og smag til.

Lad smørret smelte og lad det køle let af. Bland mel, bagepulver, kokos, sukker og limeskal sammen. Pisk mælken i melblandingen sammen med æg, smør og limesaft.

Lad vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med lidt smør den første gang. Kom dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min. - eller til den er gylden. Bag resten af vaflerne. Server dem lune sammen med hytteostblandingen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag