Kokosvafler med lime

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Asiatisk inspirerede dessertvafler med topping af hytteost rørt op med små stykker pærer og vanilje.

Ingredienser

Antal portioner

Hytteost med æble, pære og vanilje

  • 100 g smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 75 g kokosmel (ca. 2 dl)
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 4½ dl mælk
  • 1 æg
  • 2 spsk friskpresset limesaft

Pynt

  • kokosmel
  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Hytteost med æble, pære og vanilje

Rør hytteost sammen med de øvrige ingredienser og stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Vend rundt i blandingen og smag til.

Lad smørret smelte og lad det køle let af. Bland mel, bagepulver, kokos, sukker og limeskal sammen. Pisk mælken i melblandingen sammen med æg, smør og limesaft.

Lad vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med lidt smør den første gang. Kom dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min. - eller til den er gylden. Bag resten af vaflerne. Server dem lune sammen med hytteostblandingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: