Kold appelsinsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Prøv denne nemme og hurtige opskrift på kold appelsinsauce. Den friske syrlige smag fra appelsinsaft, appelsinskal og citronsaft gør saucen perfekt til svinekød og fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør æggeblommerne godt sammen med salt. Rør en jævning af mel og lidt af fløden i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af fløden og kog blandingen godt igennem. Pisk lidt af den varme fløde i æggeblommerne og hæld dem derefter i gryden under stadig piskning. Varm saucen op, uden at den koger. Lad saucen blive kold. Smag til med citronsaft, appelsinskal og -saft.

Tip

Saucen er velegnet til fx stegt svinekød eller dampet fisk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag