Kold appelsinsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Prøv denne nemme og hurtige opskrift på kold appelsinsauce. Den friske syrlige smag fra appelsinsaft, appelsinskal og citronsaft gør saucen perfekt til svinekød og fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør æggeblommerne godt sammen med salt. Rør en jævning af mel og lidt af fløden i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af fløden og kog blandingen godt igennem. Pisk lidt af den varme fløde i æggeblommerne og hæld dem derefter i gryden under stadig piskning. Varm saucen op, uden at den koger. Lad saucen blive kold. Smag til med citronsaft, appelsinskal og -saft.

Tip

Saucen er velegnet til fx stegt svinekød eller dampet fisk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: