Kold appelsinsauce

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Prøv denne nemme og hurtige opskrift på kold appelsinsauce. Den friske syrlige smag fra appelsinsaft, appelsinskal og citronsaft gør saucen perfekt til svinekød og fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør æggeblommerne godt sammen med salt. Rør en jævning af mel og lidt af fløden i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af fløden og kog blandingen godt igennem. Pisk lidt af den varme fløde i æggeblommerne og hæld dem derefter i gryden under stadig piskning. Varm saucen op, uden at den koger. Lad saucen blive kold. Smag til med citronsaft, appelsinskal og -saft.

Tip

Saucen er velegnet til fx stegt svinekød eller dampet fisk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: