Kold bearnaisesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Kold bearnaisesauce er en opskrift der giver en hurtig og lækker sauce. Saucen passer perfekt til stegt oksekød!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør æggeblommerne godt sammen med salt. Rør en jævning af mel og lidt af fløden i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af fløden og kog blandingen godt igennem. Pisk lidt af den varme fløde i æggeblommerne og hæld dem derefter i gryden under stadig piskning. Varm saucen op, uden at den koger. Lad saucen blive kold. Tilsæt persille og estragon og smag til med bearnaiseessens.

Tip

Saucen er velegnet til fx stegt oksekød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 91 %

Print

Kilde: