Kold cremesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hurtig og nem opskrift på en lækker kold cremesauce. Cremesaucen er baseret på ymer og passer perfekt til syltet frugt og desserttærter.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 520 g syltede frugter, fx ferskner og figner, blandet med
  • 200 g vindruer

Pynt

  • 50 g valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland det syrnede produkt med vaniljesukker og sukker. Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Sæt cremesaucen i køleskab til serveringen.

Tip

Cremesaucen kan også serveres til frugttærter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: