Kold cremesauce
30 min

Kold cremesauce

Hurtig og nem opskrift på en lækker kold cremesauce. Cremesaucen er baseret på ymer og passer perfekt til syltet frugt og desserttærter.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold cremesauce

Hurtig og nem opskrift på en lækker kold cremesauce. Cremesaucen er baseret på ymer og passer perfekt til syltet frugt og desserttærter.

Antal portioner

Hertil

  • 520 g syltet frugt fx ferskner og figner, blandet med
  • 200 g vindruer

Pynt

  • 50 g valnøddekerner

Fremgangsmåde:

Bland det syrnede produkt med vaniljesukker og sukker. Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Sæt cremesaucen i køleskab til serveringen.

Tip

Cremesaucen kan også serveres til frugttærter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 48 %
Print