Kold cremesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Hurtig og nem opskrift på en lækker kold cremesauce. Cremesaucen er baseret på ymer og passer perfekt til syltet frugt og desserttærter.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 520 g syltede frugter, fx ferskner og figner, blandet med
  • 200 g vindruer

Pynt

  • 50 g valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland det syrnede produkt med vaniljesukker og sukker. Pisk fløden stiv og vend den i ymerblandingen. Sæt cremesaucen i køleskab til serveringen.

Tip

Cremesaucen kan også serveres til frugttærter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 48 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: