Kold frugtsuppe med vaniljeflødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Skøn farverig dessert med friske hindbær og blåbær og et pift af kardemomme - serveret med iskold vaniljeflødeskum er det et sikkert hit.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter tropejuice
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 5 kardemommekapsler
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 dåse ferskner i både
  • 200 g friske hindbær
  • 200 g friske blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring juice, sukker og kardemommekapsler i kog i en lille gryde. Kog blandingen ved kraftig varme og uden låg i ca. 8 min., eller til der er ca. ½ liter tilbage. Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft. Kom frugt, bær og juicelage i en skål og stil frugtsuppen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. Fjern kardemommekapslerne og smag til. Pisk fløde, sukker og vaniljekorn til et let flødeskum. Server frugtsuppen i dybe tallerkener sammen med det kolde vaniljeflødeskum.

Tip

I stedet for kardemommekapsler kan du bruge ½ tsk stødt kardemomme.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Brachetto Piemonte, Italien

Prøv den røde, søde mousserende vin brachetto d'acqui fra Norditalien til denne ret Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade