Kold karrysuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Forkriskende kold karrysuppe til en varm sommerdag. Perfekt som forret inden grillmad.

Ingredienser

Antal portioner

Mangosalsa

  • 1 frisk rød chilipeber
  • ½ agurker uden kerner i små tern
  • 1 mangofrugt i tern
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 isterninger (c. 3 dl)

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld suppen i en serveringsskål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Mangosalsa

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilien fint og bland den med agurk, mango, ingefær, hvidløg, salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet til suppen er kold. Smag til.

Ved serveringen

Knus isterningerne let med fx en kagerulle og kom dem i den kolde suppe. Server mangosalsaen i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne forret vil en hvidvin på druen viognier være rigtig lækker Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry