Kold karrysuppe
30 min

Kold karrysuppe

Forkriskende kold karrysuppe til en varm sommerdag. Perfekt som forret inden grillmad.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kold karrysuppe

Forkriskende kold karrysuppe til en varm sommerdag. Perfekt som forret inden grillmad.

Antal portioner

Mangosalsa

  • 1 frisk rød chilipeber
  • ½ agurk uden kerner i små tern
  • 1 mangofrugt i tern
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 isterninger (c. 3 dl)

Tilbehør

  • 240 g brød

Fremgangsmåde:

Hæld suppen i en serveringsskål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Mangosalsa

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilien fint og bland den med agurk, mango, ingefær, hvidløg, salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet til suppen er kold. Smag til.

Ved serveringen

Knus isterningerne let med fx en kagerulle og kom dem i den kolde suppe. Server mangosalsaen i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %
Print

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne forret vil en hvidvin på druen viognier være rigtig lækker Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry