Kold karrysuppe

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Forkriskende kold karrysuppe til en varm sommerdag. Perfekt som forret inden grillmad.

Ingredienser

Antal portioner

Mangosalsa

  • 1 frisk rød chilipeber
  • ½ agurker uden kerner i små tern
  • 1 mangofrugt i tern
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 isterninger (c. 3 dl)

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld suppen i en serveringsskål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Mangosalsa

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilien fint og bland den med agurk, mango, ingefær, hvidløg, salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet til suppen er kold. Smag til.

Ved serveringen

Knus isterningerne let med fx en kagerulle og kom dem i den kolde suppe. Server mangosalsaen i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne forret vil en hvidvin på druen viognier være rigtig lækker Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry