Kold karrysuppe - Opskrifter - Arla

Kold karrysuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Forkriskende kold karrysuppe til en varm sommerdag. Perfekt som forret inden grillmad.

Ingredienser

Antal portioner

Mangosalsa

  • 1 frisk rød chilipeber
  • ½ agurk uden kerner i små tern
  • 1 mangofrugt i tern
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 isterninger (c. 3 dl)

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld suppen i en serveringsskål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Mangosalsa

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilien fint og bland den med agurk, mango, ingefær, hvidløg, salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet til suppen er kold. Smag til.

Ved serveringen

Knus isterningerne let med fx en kagerulle og kom dem i den kolde suppe. Server mangosalsaen i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne forret vil en hvidvin på druen viognier være rigtig lækker Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til karry