Koldskål med daddelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Koldskål med eksotisk topping af kokosmel, cashewnødder, vindruer og dadler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmelet letgyldent på en tør pande under omrøring. Tag det af panden og rist nødderne gyldne. Halvér dadler og druer og befri dem for sten og kerner. Vend frugten med ahornsirup. Lige inden servering vendes nødderne i, og kokosmelet drysses over. Serveres som tilbehør til koldskålen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag