Koldskål med daddelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Koldskål med eksotisk topping af kokosmel, cashewnødder, vindruer og dadler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmelet letgyldent på en tør pande under omrøring. Tag det af panden og rist nødderne gyldne. Halvér dadler og druer og befri dem for sten og kerner. Vend frugten med ahornsirup. Lige inden servering vendes nødderne i, og kokosmelet drysses over. Serveres som tilbehør til koldskålen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: