Koldskål med dadelsalat
15 min

Koldskål med dadelsalat

Koldskål med eksotisk topping af kokosmel, cashewnødder, vindruer og dadler.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Koldskål med dadelsalat

Koldskål med eksotisk topping af kokosmel, cashewnødder, vindruer og dadler.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rist kokosmelet letgyldent på en tør pande under omrøring. Tag det af panden og rist nødderne gyldne. Halvér dadler og druer og befri dem for sten og kerner. Vend frugten med ahornsirup. Lige inden servering vendes nødderne i, og kokosmelet drysses over. Serveres som tilbehør til koldskålen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 30 %
Print