Koldskål med gulerod og melon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Pift koldskålen op med lidt utraditionelt tilbehør - det er et friskt og dejligt alternativ til kammerjunkere.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 fintrevne gulerødder (ca. 200 g)
  • 200 g kantalupmelon i tern
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk flydende honning
  • 3 spsk finthakkede friske mynteblade

Pynt

  • friske mynteblade

Hertil

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend gulerødder sammen med melon, lime, honning og mynteblade. Stil blandingen tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Server koldskålen direkte fra køleskabet med gulerods- og melonblandingen til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag