Koldskål med gulerod og melon - Opskrifter - Arla

Koldskål med gulerod og melon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Pift koldskålen op med lidt utraditionelt tilbehør - det er et friskt og dejligt alternativ til kammerjunkere.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 fintrevne gulerødder (ca. 200 g)
  • 200 g kantalupmelon i tern
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk flydende honning
  • 3 spsk finthakkede friske mynteblade

Pynt

  • friske mynteblade

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend gulerødder sammen med melon, lime, honning og mynteblade. Stil blandingen tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Server koldskålen direkte fra køleskabet med gulerods- og melonblandingen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: