Koldskål med gulerod og melon

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

Pift koldskålen op med lidt utraditionelt tilbehør - det er et friskt og dejligt alternativ til kammerjunkere.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 fintrevne gulerødder
  • 200 g kantalupmelon i tern
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk flydende honning
  • 3 spsk finthakkede friske mynteblade

Pynt

  • friske mynteblade

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend gulerødder sammen med melon, lime, honning og mynteblade. Stil blandingen tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til. Server koldskålen direkte fra køleskabet med gulerods- og melonblandingen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 9 %

Print

Kilde: