Koldskål med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet koldskål med blød hyldeblomst- og ingefæris. Toppet med sprøde tern af rugbrød.

Ingredienser

Antal portioner

Blød hyldeblomst- og ingefæris

  • 4 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 finthakkede kugler syltede ingefær

Tilbehør

  • 250 g ristet rugbrød i små tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Blød hyldeblomst- og ingefæris

Bland hyldeblomstsaft og ingefær sammen. Kom det i en franskbrødsform og frys det i mindst 3 timer.

Rør kærnemælk, ymer og sukker godt sammen. Tilsæt ingefærsaft og stil koldskålen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Ved serveringen

Anret koldskålen i dybe tallerkener og kom lidt hyldeblomst- og ingefæris i hver. Server straks sammen med resten af isen og ristet rugbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 11 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Sauternes, Frankrig

Til denne moderne koldskål vil en hvid dessertvin fra Bordeaux være lækker, fx en sauternes eller monbasillac Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær