Koldskål med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavet koldskål med blød hyldeblomst- og ingefæris. Toppet med sprøde tern af rugbrød.

Ingredienser

Antal portioner

Blød hyldeblomst- og ingefæris

  • 4 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 finthakkede kugler syltede ingefær

Tilbehør

  • 250 g ristet rugbrød i små tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Blød hyldeblomst- og ingefæris

Bland hyldeblomstsaft og ingefær sammen. Kom det i en franskbrødsform og frys det i mindst 3 timer.

Rør kærnemælk, ymer og sukker godt sammen. Tilsæt ingefærsaft og stil koldskålen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Ved serveringen

Anret koldskålen i dybe tallerkener og kom lidt hyldeblomst- og ingefæris i hver. Server straks sammen med resten af isen og ristet rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 11 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Sauternes, Frankrig

Til denne moderne koldskål vil en hvid dessertvin fra Bordeaux være lækker, fx en sauternes eller monbasillac Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær