Koldskål med jordbærflødeskum

Bedømmelse

(2 vurderinger)

15 min

En rigtig sommernydelse. Spis den som eftermiddagsmad eller dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Drys med sukker og lad dem trække et par minutter. Pisk fløden stiv, og vend jordbær og cornflakes i. Serveres straks som tilbehør til koldskål.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En lækker vin til denne sommerret vil være den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær