Koldskål med jordbærflødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

En rigtig sommernydelse. Spis den som eftermiddagsmad eller dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Drys med sukker og lad dem trække et par minutter. Pisk fløden stiv, og vend jordbær og cornflakes i. Serveres straks som tilbehør til koldskål.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En lækker vin til denne sommerret vil være den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær

Andre gode forslag