Koldskål med jordbærflødeskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

En rigtig sommernydelse. Spis den som eftermiddagsmad eller dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Drys med sukker og lad dem trække et par minutter. Pisk fløden stiv, og vend jordbær og cornflakes i. Serveres straks som tilbehør til koldskål.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

En lækker vin til denne sommerret vil være den let perlende moscato d'asti fra Norditalien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jordbær

Andre gode forslag