Korianderris med ostegratineret fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Dejlig varm ost på 2 forskellige måder - gratineret på fisken og smeltet i risene.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 320 g brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 4 dl vand
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 1½ tsk groft salt
  • 300 g cherrytomater i halve
  • 2 gule peberfrugter i strimler (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits risene i ca. ½ min. Tilsæt vand, chili og salt og kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Tilsæt tomater og peberfrugter og kog i yderligere ca. 10 min., stadig under låg.

Del imens sejfileten i 4 lige store stykker. Læg fisken på en plade med bagepapir. Drys salt, ost og rasp på fiskestykkerne og gratiner dem midt i ovnen.

Vend koriander (gem lidt til pynt) og ost i risene, kom dem i en skål og server straks sammen med den ostegratinerede fisk.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: