Korianderris med ostegratineret fisk

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

Dejlig varm ost på 2 forskellige måder - gratineret på fisken og smeltet i risene.

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 320 g brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 4 dl vand
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 1½ tsk groft salt
  • 300 g cherrytomater i halve
  • 2 gule peberfrugter i strimler (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits risene i ca. ½ min. Tilsæt vand, chili og salt og kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Tilsæt tomater og peberfrugter og kog i yderligere ca. 10 min., stadig under låg.

Del imens sejfileten i 4 lige store stykker. Læg fisken på en plade med bagepapir. Drys salt, ost og rasp på fiskestykkerne og gratiner dem midt i ovnen.

Vend koriander (gem lidt til pynt) og ost i risene, kom dem i en skål og server straks sammen med den ostegratinerede fisk.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: