Korianderris med ostegratineret fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Dejlig varm ost på 2 forskellige måder - gratineret på fisken og smeltet i risene.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 320 g brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 4 dl vand
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 1½ tsk groft salt
  • 300 g cherrytomater i halve
  • 2 gule peberfrugter i strimler (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits risene i ca. ½ min. Tilsæt vand, chili og salt og kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Tilsæt tomater og peberfrugter og kog i yderligere ca. 10 min., stadig under låg.

Del imens sejfileten i 4 lige store stykker. Læg fisken på en plade med bagepapir. Drys salt, ost og rasp på fiskestykkerne og gratiner dem midt i ovnen.

Vend koriander (gem lidt til pynt) og ost i risene, kom dem i en skål og server straks sammen med den ostegratinerede fisk.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: