Korianderris med ostegratineret fisk
30 min

Korianderris med ostegratineret fisk

Dejlig varm ost på 2 forskellige måder - gratineret på fisken og smeltet i risene.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Korianderris med ostegratineret fisk

Dejlig varm ost på 2 forskellige måder - gratineret på fisken og smeltet i risene.

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 320 g brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 4 dl vand
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 1½ tsk groft salt
  • 300 g cherrytomater i halve
  • 2 gule peberfrugter i strimler

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits risene i ca. ½ min. Tilsæt vand, chili og salt og kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Tilsæt tomater og peberfrugter og kog i yderligere ca. 10 min., stadig under låg.

Del imens sejfileten i 4 lige store stykker. Læg fisken på en plade med bagepapir. Drys salt, ost og rasp på fiskestykkerne og gratiner dem midt i ovnen.

Vend koriander (gem lidt til pynt) og ost i risene, kom dem i en skål og server straks sammen med den ostegratinerede fisk.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %
Print