Kotelet og kartoffelsalat med citron og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Frisk kartoffelsalat med citrus - fin forening med svinekød.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelsalat

  • 1 kg nye kartofler
  • 4 gulerødder
  • 4 svinekoteletter uden fedtkant
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kartoffelsalat...fortsat

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelsalat

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld dem i en sigte og lad dem køle lidt af. Skrab eller skræl gulerødderne, snit dem fint og blancher dem i kogende, letsaltet vand. Kom dem straks i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.

Mariner koteletterne med ckalotteløg, citronskal, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kartoffelsalat...fortsat

Rør en dressing af kvark, yoghurt, citronskal og -saft, dild, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver eller både og vend dem i dressingen sammen med bladselleri og gulerødder. Steg koteletterne på en grill eller grillpande ca. 4 min. på hver side og server dem sammen med kartoffelsalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: