Kotelet og kartoffelsalat med citron og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Frisk kartoffelsalat med citrus - fin forening med svinekød.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelsalat

  • 1 kg nye kartofler
  • 4 gulerødder
  • 4 svinekoteletter uden fedtkant
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kartoffelsalat...fortsat

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelsalat

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld dem i en sigte og lad dem køle lidt af. Skrab eller skræl gulerødderne, snit dem fint og blancher dem i kogende, letsaltet vand. Kom dem straks i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.

Mariner koteletterne med ckalotteløg, citronskal, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kartoffelsalat...fortsat

Rør en dressing af kvark, yoghurt, citronskal og -saft, dild, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver eller både og vend dem i dressingen sammen med bladselleri og gulerødder. Steg koteletterne på en grill eller grillpande ca. 4 min. på hver side og server dem sammen med kartoffelsalaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: