

Kotelet og kartoffelsalat med citron og dild
60+ min
Frisk kartoffelsalat med citrus - fin forening med svinekød.
Ingredienser
Antal portioner
Kartoffelsalat
- 1 kg nye kartofler
- 4 gulerødder
- 4 svinekoteletter uden fedtkant
- 1 finthakket skalotteløg
- 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Kartoffelsalat...fortsat
-
200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
-
1 dl Arla Cultura® Naturel
- 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1 bundt finthakket dild
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 4 stilke bladselleri i tynde skiver
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Kartoffelsalat
Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld dem i en sigte og lad dem køle lidt af. Skrab eller skræl gulerødderne, snit dem fint og blancher dem i kogende, letsaltet vand. Kom dem straks i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.
Mariner koteletterne med ckalotteløg, citronskal, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Kartoffelsalat...fortsat
Rør en dressing af kvark, yoghurt, citronskal og -saft, dild, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver eller både og vend dem i dressingen sammen med bladselleri og gulerødder. Steg koteletterne på en grill eller grillpande ca. 4 min. på hver side og server dem sammen med kartoffelsalaten.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 36,1 g
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 35 %