Koteletfisk med dildsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Koteletfisk med dildsauce er en lækker fiskeopskrift med havtaske. Retten har masser af smag fra kogelagen og den velsmagende dildsauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 koteletfiskefilet - havtaske

Kogelage

  • 7 dl vand
  • 1 spsk eddike
  • 1½ tsk groft salt
  • 4 hele sorte peberkorn
  • 2 laurbærblade

Dildsauce

  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl mælk
  • 25 g smør
  • 3 spsk hakket frisk dild
  • ½ tsk groft salt

Pynt:

  • dildkviste

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler og
  • 600 g ærter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle ben fra koteletfisken og del den i 6-8 stykker.

Kogelage

Kog ingredienserne sammen i 5 min. Læg fiskestykkerne i og kog dem ved svag varme i ca. 10 min. Tag dem op og hold dem varme - gem kogelagen.

Dildsauce

Pisk mel og mælk sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt 1½ dl af kogelagen fra fisken og smør. Kog saucen godt igennem. Tilsæt dild og smag til med salt. Hæld saucen over fiskestykkerne ved serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 13 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag