Koteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

1 timer

Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.

Ingredienser

Antal portioner

Chilikartofler

  • 1 kg skrællede kartofler i små tern (ca. 1 x 1 cm)
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt

Sprødstegte grøntsager

  • 300 g grønne asparges
  • 300 g jordskokker
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 4 grillede svinekoteletter uden ben

Sådan gør du

Sådan gør du

Chilikartofler

Kog kartoflerne i kogende vand tilsat salt i ca. 10 min. - eller til de er næsten møre. Hæld kogevandet fra.

Tilsæt fløde, forårsløg, timian, hvidløg, sambal oelek og salt. Bring det i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min. eller til kartoflerne er cremede. Smag til.

Sprødstegte grøntsager

Knæk imens den nederste og lidt trægede del af aspargesene. Skrub jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Lad olien blive varm i en sauterpande og svits asparges og jordskokker i ca. 3 min. Vend heri spinat, salt og peber. Smag til.

Server chilikartoflerne med de sprødstegte grøntsager og grillede koteletter.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: