Koteletter og bacon i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(333 vurderinger)

45 min

Fedtfattig og lækker opskrift på koteletter i fad med bacon. Velsmagende svinekoteletter akkompagneres i denne ret af magert kalkunbacon - en himmelsk kombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 450 g champignoner i kvarte
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 125 g fintstrimlet kalkunbacon
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 spsk hvedemel
  • 1½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk cayennepeber

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g haricots verts - dampede

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun koteletterne i ca. 1 min. på hver side. Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
  1. Hæld tomaterne i en sigte.
  2. Svits champignoner, løg, bacon og hvidløg i en tør pande ved jævn varme i ca. 3 min.
  3. Rør hvedemel og ¼ dl af fløden sammen. Rør derefter resten af fløden i og kom det sammen med de afdryppede tomater, salt og cayennepeber i champignonblandingen.
  4. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
  5. Hæld grønsagssaucen over koteletterne og steg dem midt i ovnen.
  1. Server koteletterne med ris og dampede bønner.

Tip

Retten kan tilberedes uden cayennepeber.

Stegetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag