Kransekagetærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Opskriften på kransekagetærte er lækker, velsmagende og frisk. Kransekage udgør den perfekte bund til det cremede fyld med appelsinsaft, skal og frisk kiwi.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g færdig kransekagemasse
  • ½ æggehvider
  • 2 spsk flormelis

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og sukker. Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pensl papiret med smør. Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens side. Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen.

Fyld

Pisk fløden næsten stiv og smag den til med sukker, appelsinskal og -saft.

Ved serveringen

Fordel flødeskummet på den kolde tærtebund og læg kiwifrugterne ovenpå.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Frysetip

Kan fryses uden fyld.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: