Kransekagetærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Opskriften på kransekagetærte er lækker, velsmagende og frisk. Kransekage udgør den perfekte bund til det cremede fyld med appelsinsaft, skal og frisk kiwi.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g færdig kransekagemasse
  • ½ æggehvide
  • 2 spsk flormelis

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og sukker. Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pensl papiret med smør. Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens side. Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen.

Fyld

Pisk fløden næsten stiv og smag den til med sukker, appelsinskal og -saft.

Ved serveringen

Fordel flødeskummet på den kolde tærtebund og læg kiwifrugterne ovenpå.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Frysetip

Kan fryses uden fyld.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: