Kransekagetærte
1 timer

Kransekagetærte

Opskriften på kransekagetærte er lækker, velsmagende og frisk. Kransekage udgør den perfekte bund til det cremede fyld med appelsinsaft, skal og frisk kiwi.
Fryseegnet
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kransekagetærte

Opskriften på kransekagetærte er lækker, velsmagende og frisk. Kransekage udgør den perfekte bund til det cremede fyld med appelsinsaft, skal og frisk kiwi.

Antal portioner
  • 250 g færdig kransekagemasse
  • ½ æggehvide
  • 2 spsk flormelis

Fyld

Fremgangsmåde:

Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og sukker. Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pensl papiret med smør. Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens side. Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen.

Fyld

Pisk fløden næsten stiv og smag den til med sukker, appelsinskal og -saft.

Ved serveringen

Fordel flødeskummet på den kolde tærtebund og læg kiwifrugterne ovenpå.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Tips

Kan fryses uden fyld.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %
Print