Kransekagetærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Opskriften på kransekagetærte er lækker, velsmagende og frisk. Kransekage udgør den perfekte bund til det cremede fyld med appelsinsaft, skal og frisk kiwi.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g færdig kransekagemasse
  • ½ æggehvide
  • 2 spsk flormelis

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kransekagemassen sammen med æggehvide og sukker. Læg et stykke bagepapir i klemme mellem bund og ring i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pensl papiret med smør. Fordel kransekageblandingen i formen og lad den gå lidt op ad formens side. Bag tærtebunden på en plade midt i ovnen.

Fyld

Pisk fløden næsten stiv og smag den til med sukker, appelsinskal og -saft.

Ved serveringen

Fordel flødeskummet på den kolde tærtebund og læg kiwifrugterne ovenpå.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Frysetip

Kan fryses uden fyld.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: