Krokonens leverfad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

En klassisk kroret med en duft som får tænderne til at løbe i vand.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kalvelever
  • 30 g hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ tsk friskkværnet peber
  • 50 g smør
  • 2 zittauerløg
  • 4 tomater
  • 3 dl mælk
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • evt. karry
  • kulør
  • 200 g haricots verts

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Leveren skylles, befries for sener og hinder og skæres i skiver. Vendes i mel tilsat krydderier og steges i smør (3 min. på hver side). Tages op og holdes varm i serveringsfadet. Løgene pilles, skæres i skiver og svitses sammen med tomatbåde i restsmørret fra leveren. Panden koges af med mælk, smages til med salt, peber og evt. karry. Tilsættes kulør og hældes ved leveren.

Bønnerne koges i letsaltet vand og kommes ovenpå leveren ved serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag