Krokonens leverfad - Opskrifter - Arla

Krokonens leverfad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

En klassisk kroret med en duft som får tænderne til at løbe i vand.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kalvelever
  • 30 g hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ tsk friskkværnet peber
  • 50 g smør
  • 2 zittauerløg
  • 4 tomater
  • 3 dl mælk
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • evt. karry
  • kulør
  • 200 g haricots verts

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Leveren skylles, befries for sener og hinder og skæres i skiver. Vendes i mel tilsat krydderier og steges i smør (3 min. på hver side). Tages op og holdes varm i serveringsfadet. Løgene pilles, skæres i skiver og svitses sammen med tomatbåde i restsmørret fra leveren. Panden koges af med mælk, smages til med salt, peber og evt. karry. Tilsættes kulør og hældes ved leveren.

Bønnerne koges i letsaltet vand og kommes ovenpå leveren ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: