Krydderkarbonader og bearnaisekartofler - Opskrifter - Arla

Krydderkarbonader og bearnaisekartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Stuvede kartofler smager godt. Bearnaisesauce smager godt. Bliver det mon dobbelt så godt med stuvede kartofler i bearnaisesauce? Prøv selv!

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 skrællede kartofler
  • 350 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 600 g dampede grøntsager, fx ekstrafine ærter og sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 8 min., eller til kartoflerne er møre. Gem 1 dl kogevand og hæld vandet fra kartoflerne. Vend forsigtigt bearnaisesauce og den ene dl kogevand sammen med kartoflerne. Varm godt igennem og smag bearnaisekartoflerne til.

Riv imens de rå kartofler groft og rør dem sammen med det hakkede kød, persille, salt og peber. Form "farsen" til 8 karbonader. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til.

Tip

Du kan fryse Karolines Køkken® Bearnaisesauce. Lad saucen tø op i køleskabet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: