Krydrede farsboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Krydrede farsboller er en middelhavsinspireret opskrift med hakket oksekød og lammekød. Farsbollerne har masser af smag og kraft - glæd dig.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 skiver franskbrød uden skorpe
  • 1½ dl mælk
  • 1 æg
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 250 g hakket oksekød
  • 250 g hakket lammekød
  • 4 spsk hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g revet parmesanost
  • 25 g smør til stegning

Tilbehør 1 portion agurkesalat - se link

  • 120 g agurk i strimler
  • 240 g groft brød

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr franskbrødet i en røreskål, og hæld mælken over. Lad franskbrødet trække i ca. 15 min. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør farsen sammen. Lad den stå tildækket og koldt i ca. ½ time. Form farsen til valnøddestore boller, og steg dem på alle sider i gyldent smør i en pande i ca. 10 min. Ryst let med panden af og til, så bollerne beholder den runde form.

Tip

Krydrede farsboller kan tilberedes med oksekød alene (i alt 500 g).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: