Krydrede farsboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Krydrede farsboller er en middelhavsinspireret opskrift med hakket oksekød og lammekød. Farsbollerne har masser af smag og kraft - glæd dig.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 skiver franskbrød uden skorpe
  • 1½ dl mælk
  • 1 æg
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 250 g hakket oksekød
  • 250 g hakket lammekød
  • 4 spsk hakket frisk kruspersille
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g revet parmesanost
  • 25 g smør til stegning

Tilbehør 1 portion agurkesalat - se link

  • 120 g agurk i strimler
  • 240 g groft brød

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr franskbrødet i en røreskål, og hæld mælken over. Lad franskbrødet trække i ca. 15 min. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør farsen sammen. Lad den stå tildækket og koldt i ca. ½ time. Form farsen til valnøddestore boller, og steg dem på alle sider i gyldent smør i en pande i ca. 10 min. Ryst let med panden af og til, så bollerne beholder den runde form.

Tip

Krydrede farsboller kan tilberedes med oksekød alene (i alt 500 g).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: