Krydret drys til hytteost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Et lækkert og sundt mellemmåltid til både jobbet eller derhjemme - til den lille sult!

Ingredienser

Antal portioner

Krydret drys

  • ½ spsk rapsolie
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk stødt koriander
  • 1 nip stødt muskatnød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande. Tilsæt græskarkerner og hasselnøddekerner, salt, koriander og muskatnød og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 4 min. Lad blandingen køle af på bagepapir.

Rør hytteost og pesto sammen. Server det krydrede drys og grønsagsstykker til hytteosten.

Tips

Du kan også spise grove kiks til.

Opbevar drysset i en tætsluttende beholder.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde: