Krydret drys til hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Et lækkert og sundt mellemmåltid til både jobbet eller derhjemme - til den lille sult!

Ingredienser

Antal portioner

Krydret drys

  • ½ spsk rapsolie
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk stødt koriander
  • 1 nip stødt muskatnød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande. Tilsæt græskarkerner og hasselnøddekerner, salt, koriander og muskatnød og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 4 min. Lad blandingen køle af på bagepapir.

Rør hytteost og pesto sammen. Server det krydrede drys og grønsagsstykker til hytteosten.

Tips

Du kan også spise grove kiks til.

Opbevar drysset i en tætsluttende beholder.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: