Krydret oksekød på spaghetti
30 min

Krydret oksekød på spaghetti

Virkelig nem, hurtig og dejlig pastaret!
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret oksekød på spaghetti

Virkelig nem, hurtig og dejlig pastaret!

Antal portioner

Krydret oksekød

  • 400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 3 rødløg i både (ca. 225 g)
  • 1 dl kapers
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 1 dl fintklippet purløg

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden sammen med pastasaucen. Varm det godt igennem.

Krydret oksekød

Svits imens kødet ved kraftig varme i en sauterpande i ca. 3 min. Tilsæt rødløgene og svits i yderligere ca. 2 min. Vend resten af ingredienserne i og smag til. Anret spaghetti og sauce i varme dybe tallerkener med det krydrede oksekød på toppen. Drys med purløg og server straks.

Tip

Du kan også drysse lidt revet ost på retten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 27 %
Print