Krydret oksekød på spaghetti

Bedømmelse

(9 vurderinger)

30 min

Virkelig nem, hurtig og dejlig pastaret!

Ingredienser

Antal portioner

Krydret oksekød

  • 400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 3 rødløg i både (ca. 225 g)
  • 1 dl kapers
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 1 dl fintklippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden sammen med pastasaucen. Varm det godt igennem.

Krydret oksekød

Svits imens kødet ved kraftig varme i en sauterpande i ca. 3 min. Tilsæt rødløgene og svits i yderligere ca. 2 min. Vend resten af ingredienserne i og smag til. Anret spaghetti og sauce i varme dybe tallerkener med det krydrede oksekød på toppen. Drys med purløg og server straks.

Tip

Du kan også drysse lidt revet ost på retten.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: