Krydret suppe med sprød salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En nem og lækker suppe med frisk og sprød topping i super flotte farver.

Ingredienser

Antal portioner

  • kernerne fra et granatæble (ca. 150 g)
  • 2 agurker i små tern (ca. 450 g)
  • 2 fintsnittede hjertesalat (ca. 200 g)
  • 1 stort finthakket rødløg (ca. 100 g)
  • 1½ spsk ristede sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 360 ristet naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland granatæblekerner, agurk, hjertesalat, rødløg, sesamfrø, citronsaft, salt og peber godt sammen. Smag til.

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde.

Anret salaten i en skål og suppen i en kande. Kom det på bordet så man selv kan hælde op i tallerkenen.

Tip

Har du en rest salat tilbage, smager den dejlig på madpakken dagen efter - gerne med lidt salatost i.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: