Krydret suppe med sprød salat
30 min

Krydret suppe med sprød salat

En nem og lækker suppe med frisk og sprød topping i super flotte farver.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret suppe med sprød salat

En nem og lækker suppe med frisk og sprød topping i super flotte farver.

Antal portioner
  • kernerne fra et granatæbler (ca. 150 g)
  • 2 agurker i små tern (ca. 450 g)
  • 2 fintsnittede hjertesalat (ca. 200 g)
  • 1 stort finthakket rødløg (ca. 100 g)
  • 1½ spsk ristede sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 360 ristet naanbrød

Fremgangsmåde:

Bland granatæblekerner, agurk, hjertesalat, rødløg, sesamfrø, citronsaft, salt og peber godt sammen. Smag til.

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde.

Anret salaten i en skål og suppen i en kande. Kom det på bordet så man selv kan hælde op i tallerkenen.

Tip

Har du en rest salat tilbage, smager den dejlig på madpakken dagen efter - gerne med lidt salatost i.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 28 %
Print