Krydret suppe med sprød salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En nem og lækker suppe med frisk og sprød topping i super flotte farver.

Ingredienser

Antal portioner
  • kernerne fra et granatæbler (ca. 150 g)
  • 2 agurker i små tern (ca. 450 g)
  • 2 fintsnittede hjertesalat (ca. 200 g)
  • 1 stort finthakket rødløg (ca. 100 g)
  • 1½ spsk ristede sesamfrø
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 360 ristet naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland granatæblekerner, agurk, hjertesalat, rødløg, sesamfrø, citronsaft, salt og peber godt sammen. Smag til.

Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde.

Anret salaten i en skål og suppen i en kande. Kom det på bordet så man selv kan hælde op i tallerkenen.

Tip

Har du en rest salat tilbage, smager den dejlig på madpakken dagen efter - gerne med lidt salatost i.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: