Kugler med chokolade og ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Denne godbid smager himmelsk hele året rundt. Server den til kaffebordet eller til champagne.

Ingredienser

30 stk. pr portion

Antal portioner
  • 2 spsk kakao
  • 30 små papirforme

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker. Lad smørret smelte i en lille gryde uden at det bruner. Tag gryden af varmen, tilsæt chokoladen og lad den smelte under låg i ca. 3 min. Rør blandingen igennem. Tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring. Rør ingefær i og stil chokoladeblandingen tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Skrab, med en teske, ca. 30 små chokoladekugler op og læg dem på et stykke bagepapir.

Kom kakao i en dyb tallerken. Tril hver chokoladekugle i kakaoen og læg konfekten i papirforme. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Tip

Konfekten kan opbevares tildækket i køleskabet i 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 73 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Pedro ximenez Jerez, Spanien

Til disse lækre chokolader vil den intense, søde sherry-type pedro ximenez (PX) være super lækker Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade