Kugler med chokolade og ingefær

Bedømmelse

(3 vurderinger)

60+ min

Denne godbid smager himmelsk hele året rundt. Server den til kaffebordet eller til champagne.

Ingredienser

30 stk. pr portion

Antal portioner
  • 2 spsk kakao
  • 30 små papirforme

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker. Lad smørret smelte i en lille gryde uden at det bruner. Tag gryden af varmen, tilsæt chokoladen og lad den smelte under låg i ca. 3 min. Rør blandingen igennem. Tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring. Rør ingefær i og stil chokoladeblandingen tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Skrab, med en teske, ca. 30 små chokoladekugler op og læg dem på et stykke bagepapir.

Kom kakao i en dyb tallerken. Tril hver chokoladekugle i kakaoen og læg konfekten i papirforme. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.

Tip

Konfekten kan opbevares tildækket i køleskabet i 3-4 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 73 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Pedro ximenez Jerez, Spanien

Til disse lækre chokolader vil den intense, søde sherry-type pedro ximenez (PX) være super lækker Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til chokolade