Kylling med rejer og mango - Opskrifter - Arla

Kylling med rejer og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Frisk ret med mange smagsindtryk der er god hele året rundt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)
  • 400 g sukkerærter i tynde strimler
  • 15 rå tigerrejer
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 mangofrugt i bidder

Tilbehør

  • stærk mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Tilsæt risene og lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække tildækket i ca. 5 min. Vend sukkerærterne i og lad blandingen trække i yderligere ca. 7 min.

Rens og pil tigerrejerne, men lad haleviften sidde på. Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme. Svits tigerrejer og mangostykker i ca. 3 min. Tag blandingen op og hold den varm.

Rør mel og ca. 1 spsk af fraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af fraichen og de øvrige ingredienser. Lad fedtstoffet blive varmt i sauterpanden ved kraftig varme. Svits kyllingekødet i ca. 3 min. Kom fraicheblandingen i panden og kog retten ved svag varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10705 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: