Kylling med rejer og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Frisk ret med mange smagsindtryk der er god hele året rundt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)
  • 400 g sukkerærter i tynde strimler
  • 15 rå tigerrejer
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 mangofrugt i bidder

Tilbehør

  • stærk mangochutney

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Tilsæt risene og lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække tildækket i ca. 5 min. Vend sukkerærterne i og lad blandingen trække i yderligere ca. 7 min.

Rens og pil tigerrejerne, men lad haleviften sidde på. Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme. Svits tigerrejer og mangostykker i ca. 3 min. Tag blandingen op og hold den varm.

Rør mel og ca. 1 spsk af fraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af fraichen og de øvrige ingredienser. Lad fedtstoffet blive varmt i sauterpanden ved kraftig varme. Svits kyllingekødet i ca. 3 min. Kom fraicheblandingen i panden og kog retten ved svag varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10705 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: