Kyllingekarbonader

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En meget nem og hurtig hverdagsret som smager dejligt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk olivenolie

Lune ærter med løg

  • 6 rødløg i tern
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Whiskysauce

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - skrællede og kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til 8 små "karbonader" og drys dem med salt og peber. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Steg "karbonaderne" ca. 6 min. - vend dem af og til. Tag de stegte "karbonader" op og hold dem varme.

Lune ærter med løg

Varm resten af olien ved kraftig varme og svits rødløgene i ca. 3 min. Tilsæt ærter, salt og peber og svits i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Whiskysauce

Kom imens whiskysauce og mælk i en lille tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: