Kyllingekarbonader

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En meget nem og hurtig hverdagsret som smager dejligt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk olivenolie

Lune ærter med løg

  • 6 rødløg i tern
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Whiskysauce

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - skrællede og kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til 8 små "karbonader" og drys dem med salt og peber. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande. Steg "karbonaderne" ca. 6 min. - vend dem af og til. Tag de stegte "karbonader" op og hold dem varme.

Lune ærter med løg

Varm resten af olien ved kraftig varme og svits rødløgene i ca. 3 min. Tilsæt ærter, salt og peber og svits i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Whiskysauce

Kom imens whiskysauce og mælk i en lille tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: