Kyllingesandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En åben sandwich hvor brødet serveres som tilbehør til salat med lun grillet kylling. Dejlig weekendfrokost som man kender det fra caféerne.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ tsk olivenolie
  • 500 g kyllingeinderfileter
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver sandwichbrød
  • ¾ liter fintstrimlet hovedsalat
  • 1 rødløg i tynde ringe
  • 16 cornichoner i skrå skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl en grillpande med olie. Drys kyllingeinderfileterne med paprika. Steg halvdelen i grillpanden ved kraftig varme - ca. 2 min. på hver side. Tag kyllingeinderfileterne af panden og drys med salt og peber. Steg resten af kødet på samme måde. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min. og skær hver filet i 3-4 skrå stykker.

Rør flødeost med basilikumpesto til en ensartet blanding

Rist brødskiverne og del hver skive i 2 trekanter.

Ved serveringen

Fordel salaten i bunden af 4 dybe tallerkener. Læg herpå løgringe, lun kylling og cornichoner. Server osteblandingen og ristet brød ved siden af. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: