Kyllingesandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En åben sandwich hvor brødet serveres som tilbehør til salat med lun grillet kylling. Dejlig weekendfrokost som man kender det fra caféerne.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ tsk olivenolie
  • 500 g kyllingeinderfileter
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver sandwichbrød
  • ¾ liter fintstrimlet hovedsalat
  • 1 rødløg i tynde ringe
  • 16 cornichoner i skrå skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl en grillpande med olie. Drys kyllingeinderfileterne med paprika. Steg halvdelen i grillpanden ved kraftig varme - ca. 2 min. på hver side. Tag kyllingeinderfileterne af panden og drys med salt og peber. Steg resten af kødet på samme måde. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min. og skær hver filet i 3-4 skrå stykker.

Rør flødeost med basilikumpesto til en ensartet blanding

Rist brødskiverne og del hver skive i 2 trekanter.

Ved serveringen

Fordel salaten i bunden af 4 dybe tallerkener. Læg herpå løgringe, lun kylling og cornichoner. Server osteblandingen og ristet brød ved siden af. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: