Kyllingespyd med peberfrugt, ost og kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Fyr op under grillen og på med spyddene.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg nye kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk friske rosmarinblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 røde peberfrugter i store tern (ca. 500 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr osten groft og rør halvdelen sammen med yoghurt, hvidløg, rosmarin, salt og peber. Rens kyllingefileterne for evt. sener og hinder. Skær kyllingekødet i tern eller strimler, vend dem i yoghurten og lad dem marinere i køleskabet i mindst 20 min.

Skrub eller skrab kartoflerne og vend dem sammen med olivenolie, rosmarin, salt og peber. Læg dem i en bradepande med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Sæt peberfrugtternene på spyd sammen med kyllingekødet. Steg spyddene på en varm grill eller under grillen i ovnen 4-5 min. på hver side. Anret på tallerkener med kartofler og drys med resten af den smuldrede ost.

Tip

Træspyd skal udblødes i koldt vand 1 times tid inden brug, så brænder de ikke.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: