Kyllingetacos
30 min

Kyllingetacos

Sprøde knasende tacos med fyld helt efter eget valg...uhm!
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingetacos

Sprøde knasende tacos med fyld helt efter eget valg...uhm!

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter (ca. 550 g)
  • ½ tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk rapsolie
  • 2 røde peberfrugter i korte, tykke strimler (ca. 300 g)
  • 2 gule peberfrugter i korte, tykke strimler (ca. 300 g)
  • 6 zittauerløg i både (ca. 300 g)
  • 6 store fed hvidløg i skiver
  • ½ tsk cayennepeber
  • 1½ tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Pensl en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Grill kyllingefileterne ca. 5 min. på hver side og drys med salt og peber. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket.

Kom imens fedtstoffet i en pande og lad det blive varmt ved kraftig varme, men uden at brune. Tilsæt peberfrugter og løg og steg dem ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Kom hvidløg, cayennepeber og salt i peberfrugtblandingen. Steg den færdig, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Smag til.

Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen. Skær kødet i tykke, skrå skiver. Kom osten i en skål og læg peberfrugtblanding, salat, kylling og tacoskaller hver for sig på et fad - så kan man selv bestemme, hvad man vil have i sin tacoskal.

Tips

Kyllingefileterne kan erstattes af stegt, hakket oksekød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 30 %
Print