Kyllingetacos

Bedømmelse

(4 vurderinger)

30 min

Sprøde knasende tacos med fyld helt efter eget valg...uhm!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter (ca. 550 g)
  • ½ tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk rapsolie
  • 2 røde peberfrugter i korte, tykke strimler (ca. 300 g)
  • 2 gule peberfrugter i korte, tykke strimler (ca. 300 g)
  • 6 zittauerløg i både (ca. 300 g)
  • 6 store fed hvidløg i skiver
  • ½ tsk cayennepeber
  • 1½ tsk groft salt
  • 16 tacoskaller (ca. 200 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1½ liter fintstrimlet salat, fx romainesalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Pensl en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Grill kyllingefileterne ca. 5 min. på hver side og drys med salt og peber. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket.

Kom imens fedtstoffet i en pande og lad det blive varmt ved kraftig varme, men uden at brune. Tilsæt peberfrugter og løg og steg dem ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Kom hvidløg, cayennepeber og salt i peberfrugtblandingen. Steg den færdig, stadig under omrøring, i ca. 2 min. Smag til.

Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen. Skær kødet i tykke, skrå skiver. Kom osten i en skål og læg peberfrugtblanding, salat, kylling og tacoskaller hver for sig på et fad - så kan man selv bestemme, hvad man vil have i sin tacoskal.

Tip

Kyllingefileterne kan erstattes af stegt, hakket oksekød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 30 %

Kilde: