Lakridsparfait

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Helt vildt god og luksuriøs!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus halvdelen af bolsjerne fint i en morter og resten groft. Pisk æggeblommerne sammen med lakridsbolsjerne, lakridspulver og flormelis. Pisk fløden til et let skum og vend det i æggeblandingen. Hæld isblandingen i en form (ca. 1 liter). Frys isen i 4-5 timer.

Ved serveringen

Dyp formen i varmt vand og vend isen ud på et fad. Lad isen stå i køleskabet i ca. 15 min. inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9810 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 78 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: