Laks i tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Laks i tomatsauce er en fedtfattig opskrift på en fiskeret med masser af smag. Prøv den lækre laks i tomatsauce sammen med spaghetti og dampet porre.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 600 g dampede porrer
  • 120 g grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og tør laksefiletstykket. Skær det i små tern (ca. 1 x 1 cm). Kom tomatstrimlerne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad tomaterne trække ca. 2 min. og hæld dem til afdrypning i en sigte. Kom pastasauce, tomatstrimler, tomatpesto og det knuste hvidløg i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Vend laksen i saucen, læg låg på gryden og tag den af varmen. Lad laks og tomatsauce stå ca. 3 min., til fisken er fast. Smag til.

Server laks i tomatsauce, kogt spaghetti og dampede porrer i hver sin varme skål.

Tip

Hvis man anvender soltørrede tomater i olielage, er det ikke nødvendigt at udbløde tomaterne i kogende vand.

Mad til i morgen

Er der laks i tomatsauce tilovers, så brug den evt. i en nem lasagne. Læg saucen i et ovnfast fad - lagvis med lasagneplader og dampet spinat, presset fri for væde. Bag retten i ovnen, til lasagnepladerne er møre.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: