Laks med fennikelbearnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Fennikels friske smag af anis giver et godt modspil til den fede laks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 laksefileter uden skind og ben
  • ½ g groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • limefrugt

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g ekstrafine ærter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør et ovnfast fad og læg heri laksefileterne. Drys med salt og peber.

Del fenniklen på langs og skær den i tynde strimler. Bland den sammen med saucen og hæld blandingen over fisken. Bag laksen midt i ovnen.

Ved serveringen

Anret fisken på tallerkener sammen med ris, ærter og pynt med lime.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag