Laks med fennikelbearnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Fennikels friske smag af anis giver et godt modspil til den fede laks.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 laksefileter uden skind og ben
  • ½ g groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • limefrugt

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g ekstrafine ærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør et ovnfast fad og læg heri laksefileterne. Drys med salt og peber.

Del fenniklen på langs og skær den i tynde strimler. Bland den sammen med saucen og hæld blandingen over fisken. Bag laksen midt i ovnen.

Ved serveringen

Anret fisken på tallerkener sammen med ris, ærter og pynt med lime.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: