Laks med peberfrugt og bearnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Ovnbagt laks med farverige stegte peberfrugter. Det er fastfood!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 laksefileter (ca. 500 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 peberfrugter i forskellige farver (ca. 475 g)
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel laksefileterne i et lille ovnfast fad og krydr med salt og peber. Bag laksen midt i ovnen.

Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugterne i ca. 1 min. Tilsæt salt og peber og steg videre ved jævn varme i ca. 5 min.

Bring saucen i kog i en tykbundet gryde ved jævn varme og under omrøring.

Ved serveringen

Anret peberfrugterne på et fad og læg laksen herpå. Server straks sammen med sauce og kartofler.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag