Laksecreme med dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Syrligt, salt og sødt mødes i en herlig kombination.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g gravad laks
  • 3 dadler uden sten
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 45 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laks og dadler i mindre bidder. Bland kvark, citronskal og -saft, salt og peber. Rør laks, dadler og halvdelen af nødderne heri. Pynt med resten og server med ristede fluteskiver til.

Tip

Du kan også servere safrancrostini til laksecremen - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: