Laksecreme med dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Syrligt, salt og sødt mødes i en herlig kombination.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g gravad laks
  • 3 dadler uden sten
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 45 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laks og dadler i mindre bidder. Bland kvark, citronskal og -saft, salt og peber. Rør laks, dadler og halvdelen af nødderne heri. Pynt med resten og server med ristede fluteskiver til.

Tip

Du kan også servere safrancrostini til laksecremen - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: