Laksecreme med dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Syrligt, salt og sødt mødes i en herlig kombination.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g gravad laks
  • 3 dadler uden sten
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 45 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær laks og dadler i mindre bidder. Bland kvark, citronskal og -saft, salt og peber. Rør laks, dadler og halvdelen af nødderne heri. Pynt med resten og server med ristede fluteskiver til.

Tip

Du kan også servere safrancrostini til laksecremen - se link.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: