Lakserillettes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(91 vurderinger)

15 min

Dejlig nem og lækker rillettes af varmrøget laks. Smager dejligt på groft rugbrød, men egner sig også fortrinligt som fyld i en sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g varmrøget laks
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • ½ dl fintklippet purløg
  • friskkværnet peber
  • 50 g blødt smør
  • 1 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern skind og ben fra laksen og mos den med en gaffel. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rilletten godt sammen.

Server evt. med groft rugbrød og fx hårdkogte æg, cornichoner og radiser.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: