Laksesandwich med krydret æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Æggepandekage som fyld i en sandwich er rigtig praktisk, fordi den ikke smuldrer eller flyder ud, som et kogt eller stegt æg ville gøre.

Ingredienser

Antal portioner

Krydret æg

  • 1 æg
  • 1½ spsk fintklippet frisk dild
  • 1½ spsk fintklippet frisk purløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ tsk rapsolie
  • 1 ciabattabrød
  • 1 spsk krydret mayonnaise, fx miracle whip balance
  • 2 skiver røget laks
  • 6 grønne asparges
  • ¼ liter skyllet rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydret æg

Pisk ægget sammen med en gaffel og tilsæt krydderurter, salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i en lille pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld æggeblandingen i panden og bag den, som en pandekage, ved jævn varme i ca. 4 min. Vend "pandekagen" og bag den færdig i ca. ½ min.

Flæk imens brødet og rist brødskiverne på begge sider. Skær det krydrede æg i 3 strimler. Smør brødet med mayonnaise og læg det sammen om laks, asparges i skrå stykker, rucolasalat og det krydrede æg.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: