Laksesandwich med krydret æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Æggepandekage som fyld i en sandwich er rigtig praktisk, fordi den ikke smuldrer eller flyder ud, som et kogt eller stegt æg ville gøre.

Ingredienser

Antal portioner

Krydret æg

  • 1 æg
  • 1½ spsk fintklippet frisk dild
  • 1½ spsk fintklippet frisk purløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ tsk rapsolie
  • 1 ciabattabrød
  • 1 spsk krydret mayonnaise, fx miracle whip balance
  • 2 skiver røget laks
  • 6 grønne asparges
  • ¼ liter skyllet rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydret æg

Pisk ægget sammen med en gaffel og tilsæt krydderurter, salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i en lille pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld æggeblandingen i panden og bag den, som en pandekage, ved jævn varme i ca. 4 min. Vend "pandekagen" og bag den færdig i ca. ½ min.

Flæk imens brødet og rist brødskiverne på begge sider. Skær det krydrede æg i 3 strimler. Smør brødet med mayonnaise og læg det sammen om laks, asparges i skrå stykker, rucolasalat og det krydrede æg.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: