Laksesandwich med krydret æg
30 min

Laksesandwich med krydret æg

Æggepandekage som fyld i en sandwich er rigtig praktisk, fordi den ikke smuldrer eller flyder ud, som et kogt eller stegt æg ville gøre.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Laksesandwich med krydret æg

Æggepandekage som fyld i en sandwich er rigtig praktisk, fordi den ikke smuldrer eller flyder ud, som et kogt eller stegt æg ville gøre.

Antal portioner

Krydret æg

  • 1 æg
  • 1½ spsk fintklippet frisk dild
  • 1½ spsk fintklippet frisk purløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ tsk rapsolie
  • 1 ciabattabrød
  • 1 spsk krydret mayonnaise, fx miracle whip balance
  • 2 skiver røget laks
  • 6 grønne asparges
  • ¼ liter skyllet rucolasalat

Fremgangsmåde:

Krydret æg

Pisk ægget sammen med en gaffel og tilsæt krydderurter, salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i en lille pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld æggeblandingen i panden og bag den, som en pandekage, ved jævn varme i ca. 4 min. Vend "pandekagen" og bag den færdig i ca. ½ min.

Flæk imens brødet og rist brødskiverne på begge sider. Skær det krydrede æg i 3 strimler. Smør brødet med mayonnaise og læg det sammen om laks, asparges i skrå stykker, rucolasalat og det krydrede æg.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 2400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 32 %
Print