Lamme bleu og squashbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Lammefilet med fyld af krydderier og fast ost - server med ovnbagt naanbrød med fyld af squach, hvidløg og revet ost.

Ingredienser

Antal portioner

Squashbrød

Lamme bleu

Pynt

  • friske oreganoblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Squashbrød

Drys squashstrimlerne med salt og lad dem stå i ca. 15 min. Skyl dem og lad dem dryppe godt af - dup dem evt. godt i et viskestykke. Vend squashstrimlerne sammen med ost og hvidløg. Læg brødene på en plade med bagepapir og fordel squashblandingen herpå. Bag squashbrødene midt i ovnen - til de er let gyldne.

Lamme bleu

Rens imens lammefileterne, del dem på midten og skær dem næsten helt igennem på langs. Åbn dem og bank dem let flade. Fordel oregano, salt og peber på kødet. Læg osten på og fold lammefileterne sammen. Hold dem evt. sammen med en kødnål. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun lamme bleuérne ca. 1 min. på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 8 min. i alt - vend af og til.

Del de bagte squashbrød og anret dem på tallerkener sammen med de stegte lamme bleu. Drys med frisk oregano og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn

Tip

I stedet for Castello® Aged Emmental kan du bruge Castello® Aged Cheddar.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8348 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: