Lammegryde med forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Lam og forårsløg er forårsbebudere, som spiller godt sammen i denne lammegryde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g lammebov i tern (ca. 2 cm)
  • 2 spsk hvedemel
  • 25 g smør
  • 4 dl vand
  • ½ dl finthakkede friske basilikumblade
  • knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g broccoli
  • 75 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 350 g forårsløg i skrå stykker (ca. 5 cm)
  • 250 g sukkerærter

Tilbehør

  • 240 landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend lammekødet i mel. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits lammekødet i ca. 1 min. Tilsæt vand, basilikum, hvidløg, salt og peber. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Skær broccolien i små buketter og stilken i tynde skiver. Tilsæt flødeost til kødet og kog retten under omrøring til osten er smeltet. Tilsæt broccoli og kog retten i ca. 2 min. Kom derefter forårsløg og sukkerærter i. Kog retten færdig på ca. 3 min. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10965 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: