Lammegryde med forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Lam og forårsløg er forårsbebudere, som spiller godt sammen i denne lammegryde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g lammebov i tern (ca. 2 cm)
  • 2 spsk hvedemel
  • 25 g smør
  • 4 dl vand
  • ½ dl finthakkede friske basilikumblade
  • knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g broccoli
  • 75 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 350 g forårsløg i skrå stykker (ca. 5 cm)
  • 250 g sukkerærter

Tilbehør

  • 240 landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend lammekødet i mel. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits lammekødet i ca. 1 min. Tilsæt vand, basilikum, hvidløg, salt og peber. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Skær broccolien i små buketter og stilken i tynde skiver. Tilsæt flødeost til kødet og kog retten under omrøring til osten er smeltet. Tilsæt broccoli og kog retten i ca. 2 min. Kom derefter forårsløg og sukkerærter i. Kog retten færdig på ca. 3 min. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10965 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: