Sæt kartoffelbådene i kold ovn. Indstil på 200° - traditionel ovn og bag i ca. 45 min.
9573 kJ / 2288 kcal
670 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,9 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 17,3 % | 6,8 g |
Fedt: | 60,8 % | 11 g |
Flot og indbydende lammekrone med skønt tilbehør.
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
5
Store kartofler (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket frisk kruspersille
|
|
1 spsk
Tørret mynte
|
100 g
Rødbeder i tynde ca. 2 cm brede strimler
|
|
---|---|
3
Pærer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
50 g
Rucolasalat
|
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
4
Lammekoteletter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½
Knust fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|