Lassi med spidskommen og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Traditionel indisk yoghurtdrik - nyd den helt kold.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk krusemynteblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend mynte og 1 dl af vandet. Tilsæt det syrnede produkt, honning, spidskommen, salt og resten af vandet. Rør drikken sammen og smag til. Stil den tildækket i fryseren i ca. ½ time sammen med 4 glas. Tag den iskolde lassi ud af fryseren og hæld den i glassene. Pynt med mynteblade og server straks. Den iskolde lassi er dejligt læskende.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag