Lassi med spidskommen og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Traditionel indisk yoghurtdrik - nyd den helt kold.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske krusemynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend mynte og 1 dl af vandet. Tilsæt det syrnede produkt, honning, spidskommen, salt og resten af vandet. Rør drikken sammen og smag til. Stil den tildækket i fryseren i ca. ½ time sammen med 4 glas. Tag den iskolde lassi ud af fryseren og hæld den i glassene. Pynt med mynteblade og server straks. Den iskolde lassi er dejligt læskende.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 20 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: