Vægt: Mel og gryn

Bulgur

1 dl  70 g
1 spsk 11 g

Byggryn, fine

1 dl 55 g
1 spsk 8 g

Byggrun, mellemfine

1 dl 60 g
1 spsk 9 g

Cornflakes

1 dl 55 g
1 spsk 9,5 g
1 tsk 3 g

Fuldkornsmel 

1 dl 60-65 g

Grahamsmel

1 dl 60 g

Havregryn, grov

1 dl 40 g
1 spsk 6 g
1 tsk 2 g

Havregryn, hvedekim

1 dl 30 g
1 spsk 5 g

Havreklid

1 dl 58 g
1 spsk 11 g

Hirseflager

1 spsk 7,5 g
1 tsk 2,5 g

Hirse/boghvede, hel

1 dl 80 g

Hvedekerner, knækkede

1 dl 65 g

Hvedeklid

1 dl 15-50 g

Hvedemel

1 dl 55-60 g
1 spsk 9 g
1 tsk 3 g

Hørfrø

1 dl 65 g
1 spsk 11 g
1 tsk 3,5 g

Kartoffelmel

1 dl 70 g
1 spsk 12 g
1 tsk 4,2 g

Kokosmel

1 dl 35 g
1 spsk 6 g
1 tsk 2 g

Majsmel

1 dl 50 g
1 spsk 8 g
1 tsk 2,5 g

Majsstivelse

1 dl 50 g
1 spsk 8 g
1 tsk 2,7 g

Mannagryn/semuljegryn

1 dl 70 g
1 tsk 11 g

Pasta/durummel

1 dl 75 g

Rasp

1 dl 48 g
1 spsk 8 g
1 tsk 2,5 g

Ris til grød/løse ris

1 dl 75 g

Rismel

1 dl 65 g
1 spsk 10 g
1tsk 3,5 g

Rugkerner, knækkede

1 dl 59 g

Rugmel

1 dl 50-55 g
1 spsk 8 g
1 tsk 2,7 g

Sagogryn

1 dl 67 g
1 spsk 10,5 g

Sesamfrø

1 dl 60 g
1 spsk 10 g
1 tsk 3,5 g

Sigtemel

1 spsk 8,5 g
1 dl 50-55 g
1 tsk 2,8 g

Saucejævner

1 spsk 8 g

Solsikkekerner

1 dl 50 g
1 spsk 10 g
1 tsk 3,5 g

Speltkerner, parboiled

1 dl 80 g

Trekornsblanding

1 dl 80 g

Vilde ris

1 dl 65 g