Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Temaer
Artikler
Ugens madplaner på mail
Click&Cook®
Indkøbsliste
Madplaner
Tøm Køleskabet
Karolines App
Om Karolines Køkken®
Karolines Leksikon
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Produkter
Alle brands
Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Græsk
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Click&Cook®
Opskrifter
Karolines Leksikon
Skalærter
Skalærter (pisum sativum convar. sativum) findes både i en grøn og gul udgave. De grønne forhandles hele og med skallen på. De gule er bedst kendt som gule ærter, hvor de er afskallede og flækkede eller knuste. Kaldes også gule flækærter.
Skalærter
Forbehold
Kilder
Forbehold
Skalærter skal ikke sættes i blød.
De grønne skalærter kan bruges til bønnespirer.
Kilder
Karolines Køkken
Skalærter
Forbehold
Kilder
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Karolines Køkken® App
Køb merchandise