Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Temaer
Artikler
Ugens madplaner på mail
Click&Cook®
Indkøbsliste
Madplaner
Tøm Køleskabet
Karolines App
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Leksikon
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Græsk
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Click&Cook®
Opskrifter
Karolines Leksikon
Frappere
At frappere er en gammel betegnelse for at forbløffe eller imponere (jf. frapperet), men gastronomisk betegner det at nedkøle med is, fx vin eller kaffe.
Frappere
Kilder
Vidste du?
Frappé er
iskaffe
med mælk, serveret med isklumper (også kaldet græsk kaffe).
Kilder
Karolines Køkken
Frappere
Kilder
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise