Vægt: Mel og gryn

Bulgur 1 dl 70 g1 spsk11 g

Byggryn, fine 1 dl55 g1 spsk8 g

Byggrun, mellemfine 1 dl60 g1 spsk9 g

Cornflakes 1 dl55 g1 spsk9,5 g1 tsk3 g

**Fuldkornsmel ** 1 dl60-65 g

Grahamsmel 1 dl60 g

Havregryn, grov 1 dl40 g1 spsk6 g1 tsk2 g

Havregryn, hvedekim 1 dl30 g1 spsk5 g

Havreklid 1 dl58 g1 spsk11 g

Hirseflager 1 spsk7,5 g1 tsk2,5 g

Hirse/boghvede, hel 1 dl80 g

Hvedekerner, knækkede 1 dl65 g

Hvedeklid 1 dl15-50 g

Hvedemel 1 dl55-60 g1 spsk9 g1 tsk3 g

Hørfrø 1 dl65 g1 spsk11 g1 tsk3,5 g

Kartoffelmel 1 dl70 g1 spsk12 g1 tsk4,2 g

Kokosmel 1 dl35 g1 spsk6 g1 tsk2 g

Majsmel 1 dl50 g1 spsk8 g1 tsk2,5 g

Majsstivelse 1 dl50 g1 spsk8 g1 tsk2,7 g

Mannagryn/semuljegryn 1 dl70 g1 tsk11 g

Pasta/durummel 1 dl75 g

Rasp 1 dl48 g1 spsk8 g1 tsk2,5 g

Ris til grød/løse ris 1 dl75 g

Rismel 1 dl65 g1 spsk10 g1tsk3,5 g

Rugkerner, knækkede 1 dl59 g

Rugmel 1 dl50-55 g1 spsk8 g1 tsk2,7 g

Sagogryn 1 dl67 g1 spsk10,5 g

Sesamfrø 1 dl60 g1 spsk10 g1 tsk3,5 g

Sigtemel 1 spsk8,5 g1 dl50-55 g1 tsk2,8 g

Saucejævner 1 spsk8 g

Solsikkekerner 1 dl50 g1 spsk10 g1 tsk3,5 g

Speltkerner, parboiled 1 dl80 g

Trekornsblanding 1 dl80 g

Vilde ris 1 dl65 g