Letsaltet kylling med ostesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Glæd dig til at sætte tænderne i en letsaltet kylling med ostesauce. Opskriften er simpel og byder på en skarp og cremet smagsoplevelse!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk sukker
  • 50 g groft salt
  • 1 kylling

Kogelage

  • 1½ liter vand
  • 1 gulerod i skiver
  • 1 zittauerløg
  • 10 sorte peberkorn

Ostesauce

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler og
  • 600 g blandede grøntsager, fx minimajs, sukkerærter og gulerødder

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland sukker og salt sammen. Gnid kyllingen ind i blandingen udvendigt og indvendigt. Læg den tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Kogelage

Skyl kyllingen og kog den i lagen ved svag varme i ca. 45 min.

Ostesauce

Pisk melet og mælken sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt osteternene og kog saucen i ca. 2 min. til osten er smeltet. Smag den til med citronsaft, salt og peber.

Ved serveringen

Skær kyllingen i 4-6 stykker og hæld lidt af saucen over. Server resten i en skål ved siden af.

Sådan parterer du kylling

Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10344 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag